Lammcurry med myntayoghurt

Lammcurry med myntayoghurt

Gör så här

1. Börja med marinaden. Skala ingefära och mixa tillsammans med vitlök och lite olja.
2. Blanda ingefärsmixen med ajvar relish och häll över köttet. Låt stå och marinera över natten.
3. Koka ihop krossade tomater, tomatpuré och buljong. Tillsätt curry, gurkmeja, spiskummin och koriander.
4. Bryn kött och lök i smör, lägg ned i tomatkrosset tillsammans med vitkål. Koka tills köttet är riktigt mört.
5. Smaka av med socker, salt och peppar.
6. Blanda matyoghurt och mynta.
7. Koka bulgur.
Servera lammcurryn med myntayoghurt och bulgur.

Källa: Arla Köket Guld Ko 2012

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen