Lagrad ostterrin med räkor och purjolök

Lagrad ostterrin med räkor och purjolök

Gör så här

1. Ansa purjolöken, koka den mjuk i hönsbuljong. Lyft upp och låt svalna.
2. Klä en terrinform med plastfilm och purjolöksblad.
3. Grovhacka äggen och blanda med räkor och panko. Varva räkor och ost med purjolökslängder.
4. Baka av i ugn, 150° ca 15 min och kyl.
5. Rulla terrinen i kavringsmulor.

Källa: Arla Köket Jul 2013/Arla Köket Traditioner och nytänk 2014/Arla Köket En sagolik jul 2015

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen