Kycklinglasagne med spenat och rostade frön

Kycklinglasagne med spenat och rostade frön

Gör så här

1. Bryn lök och kyckling i smör.
2. Värm krossade tomater och smaksätt med salt och peppar. Tillsätt spenat,
solrosfrön och basilika.
3. Smält smör till ostsåsen och fräs vetemjöl däri. Späd med mjölk under omrörning. Låt koka några min. Smaka av med salt och peppar.
4. Tag grytan från värmen och tillsätt osten som får smälta.
5. Varva därefter de båda såserna med lasagneplattorna och kycklingfräset i en smord rektangulär form och strö över resten av osten.
6. Grädda lasagnen i 175° i ca 40 min

Serveringsportion ca: 430 g
Källa: Arla Köket nr 3:2007 Senior

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen