Kycklingfilé Svecia, sallad på bulgur med inlagda grönsaker och tomatsalsa

Kycklingfilé Svecia, sallad på bulgur med inlagda grönsaker och tomatsalsa

Gör så här

1.Banka ut kycklingfiléerna tunt, snitta dem ev. i mitten så blir det lättare, salta och peppra lätt. Vänd filéerna först i mjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i panko blandat med ost. Stek de panerade filéerna i smör ca 2 min per sida.

2.Koka bulgur i buljongen. Skär de inlagda grönsakerna i jämnstora bitar. Blanda bulgur med grönsaker och olja. Vänd ned ruccola vid servering.

3.Blanda samtliga ingredienser till salsan. Smaka av med salt och peppar.

4.Servera de ostpanerade kycklingfiléerna med bulgursallad och tomatsalsa.

Källa: Arla Köket Lunch Årets Kock 2010 Gustav Trägårdh

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen