![Lite festligare biffar med vitvinssås. En fräsch och lätt rätt som uppskattas på vår sommarmatsedel.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/kycklingfarsbiff-med-vitvinssas/739213033.gif?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Kycklingfärsbiff med vitvinssås
![Kycklingfärsbiff med vitvinssås](https://cdn-kund.arla.se/recept/kycklingfarsbiff-med-vitvinssas/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Guldko](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/2116495536/24e43235-4bea-4d4b-b582-4fddbd20f188.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Lite festligare biffar med vitvinssås. En fräsch och lätt rätt som uppskattas på vår sommarmatsedel.
Gör så här
-
- Blanda färsen med salt, peppar och örtkryddor.
- Tillsätt i äggulorna, några i taget och häll sedan i grädden.
- Forma färsen till biffar och stek i smör.
- Bryn smöret. Rör i mjölet och låt fräsa under omrörning.
- Späd med buljong och vin. Låt koka en stund, smaka av med salt och peppar.
- Tillsätt grädden och låt såsen koka ytterligare några minuter.
- Koka riset. Servera kycklingfärsbiffen med vitvinssås och ris.