Kycklingcurry med kokossås

Kycklingcurry med kokossås

Gör så här

1. Koka upp buljong och kokosmjölk.
2. Tillsätt curry och låt såsen sjuda på svag värme i 20 min.
3. Tillsätt grädde och låt såsen koka upp. Red till simmig konsistens med maizena.
4. Tillsätt grönsaker, kyckling och mango. Koka upp och smaka av med salt och peppar och ev lite färsk koriander.
5. Servera med jasminris.

Serveringsportion ca: Kycklingcurry 200 g, ris 120 g
Källa: Arla Köket Skola 2:2005

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen