![Härlig kycklingburgare med långlagrad Falbygdens Präst®, lufttorkad skinka och stekt zucchini. Att servera allt mellan rostade skivor levain ger en mer rustik karaktär som tilltalar stamgästerna.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/kycklingburgare-med-zucchini/3082804271.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Kycklingburgare med zucchini
![Kycklingburgare med zucchini](https://cdn-kund.arla.se/recept/kycklingburgare-med-zucchini/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
Härlig kycklingburgare med långlagrad Falbygdens Präst®, lufttorkad skinka och stekt zucchini. Att servera allt mellan rostade skivor levain ger en mer rustik karaktär som tilltalar stamgästerna.
Gör så här
-
- Salta och peppra kycklingbrösten. Bryn kycklingen i smör, stek klart i ugn till en innertemperatur på 67-70°.
- Skär zucchinin i skivor på längden. Salta och peppra och stek i smör.
- Rosta brödet. Skär osten i skivor.
- Blanda crème fraiche, senap och repade dragonblad. Smaka av med salt och peppar.
- Fördela alla ingredienser mellan brödskivorna.