Härlig kycklingburgare med långlagrad Falbygdens Präst®, lufttorkad skinka och stekt zucchini. Att servera allt mellan rostade skivor levain ger en mer rustik karaktär som tilltalar stamgästerna.

Kycklingburgare med zucchini

Härlig kycklingburgare med långlagrad Falbygdens Präst®, lufttorkad skinka och stekt zucchini. Att servera allt mellan rostade skivor levain ger en mer rustik karaktär som tilltalar stamgästerna.

Gör så här

    • Salta och peppra kycklingbrösten. Bryn kycklingen i smör, stek klart i ugn till en innertemperatur på 67-70°.
    • Skär zucchinin i skivor på längden. Salta och peppra och stek i smör.
    • Rosta brödet. Skär osten i skivor.
    • Blanda crème fraiche, senap och repade dragonblad. Smaka av med salt och peppar.
    • Fördela alla ingredienser mellan brödskivorna.