Kyckling med äppelcidersås

Kyckling med äppelcidersås

Gör så här

1. Lägg kycklingfiléerna på bleck. Strö över rosmarin, salt och peppar. Stek i konvektionsugn i 175ºC i 15-20 min tills innertemperaturen är 70-75ºC.
2. Koka upp juice, cider, buljong och äppelbitar. Reducera tills hälften återstår. Rör ner crème fraiche och gräslök. Hetta upp och smaka av med salt och peppar.
3. Servera med kokt potatis och lättkokta grönsaker.

Serveringsportion ca: Kycklingfilé 100 g, äppelcidersås 0,75 dl, potatis 175 g, ärtor, majs och paprikamix 75 g
Källa: Lunchguiden nr 2

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen