Kyckling i lime- och kokossås

Kyckling i lime- och kokossås

Gör så här

1. Låt grädde, kokos och citrongräs koka upp i en gryta. Låt stå och dra ca 30 min. Sila av kokos och citrongräs från grädde.
2. Stek kycklingbitarna i smör på bleck i ugn, 175° ca 10-15 min. Salta och peppra.
3. Häll grädden i en gryta. Tillsätt hönsbuljong, chili och fisksås. Låt allt koka upp. Red av med majsstärkelse utrörd i lite mjölk. Låt koka några minuter.
7. Rör ner limeskal och kycklingbitar. Låt allt bli genomvarmt.
8. Koka riset. Servera kycklinggrytan överströdd med kokos.

Serveringsportion ca: Gryta 190 g, kokt ris 180 g
Källa: Arla Köket Skola 2:2000

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen