Kvargfylld cannelloni med spenat

Kvargfylld cannelloni med spenat

Gör så här

1. Tina spenaten och pressa ur all vätska.
2. Blanda spenat och kvarg, smaka av med salt och peppar.
3. Fräs lök och vitlök i smör, tillsätt tomatpuré, buljong, salt, kryddor och socker. Späd med vatten till önskad konsistens.
4. Fördela tomatsåsen i smorda bleck.
5. Lägg spenatblandningen i lasagneplattorna och rulla ihop. Lägg rullarna på tomatsåsen.
6. Bryn smöret. Rör i mjölet och låt fräsa under omrörning.
7. Späd med mjölk. Låt koka en stund, smaka av med salt och peppar. Rör i ostcrèmen.
8. Häll ostsåsen över de spenatfyllda rullarna.
9. Strö över ost. Tillaga i ugn, 225° ca 20 min eller tills rätten fått fin färg.

Källa: Arla Köket Guld Ko 2012

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen