Det här är en extra stabil ostkräm. Du kan variera den med vilken smakrik ost du vill som höjer smaken på de flesta tillbehör. 
Du börjar med att göra en lös äggröra där du sedan rör ner den rivna osten och mixar med créme fraiche. Den bara måste testas.
Kan serveras både kall och varm.

Kryddad ostkräm

Recept av Anders Isaksson

Det här är en extra stabil ostkräm. Du kan variera den med vilken smakrik ost du vill som höjer smaken på de flesta tillbehör. Du börjar med att göra en lös äggröra där du sedan rör ner den rivna osten och mixar med créme fraiche. Den bara måste testas. Kan serveras både kall och varm.

Gör så här

    • Vispa äggen i en kastrull på svag värme till en lös äggröra.
    • Häll äggröran i en kannmixer.
    • Tillsätt ost och crème fraiche och mixa till en slät ostcrème.
    • Smaka av med salt och vinäger.
  • Smaksättning:

    • Mixa kryddorna till önskad smaksättning fint. Smaka av ostkrämen med kryddblandningen. Lägg i spritspåse.