Krispiga ostpinnar

Krispiga ostpinnar

Gör så här

1.Kavla ut smördegsplattorna.

2.Strö ut den rivna osten på en av dem och pudra över cayennepeppar. Lägg den andra smördegsplattan över.

3.Kavla och vik, kavla och vik, fortsätt till osten är ordentligt inarbetad i degen.

4.Skär tunna strimlor av ostdegen, snurra dem några varv till en spiral och lägg på smörpapper.

5.Strö över flingsalt och låt svalna. Servera direkt.

6.Grädda dem i ugnen i 220° till de är veckert gyllenbruna. Passa hela tiden för det går fort.

Serveringsportion: ca 50 gram
Källa:Arla Köket Jul 2010

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen