Krämig potatis- och morotssoppa med ostbröd

Krämig potatis- och morotssoppa med ostbröd

Gör så här

1. Koka potatis, morot och purjolök i buljong tills de känns nästan mjuka 15-20 min. Rör ner grädde och salt och låt koka ytterligare ca 10 min. Smaka av med mera buljong, salt och svartpeppar.
2. Lägg brödet på bakplåtspappersklädd plåt. Fördela cottage cheese på. Blanda ost, persilja och vitlök. Strö ostblandningen över bröden och gratinera i ugn, 225° ca 5 min.

Serveringsportion: Soppa ca 350 g, ostbröd ca 90 g
Källa: Arla Köket Skola 1:2000

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen