![Har du inte tid att forma färsen till biffar är färsfräs ett smart alternativ.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/kramig-fars-med-morotter-och-purjolok/3510395191.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Krämig färs med morötter och purjolök
![Krämig färs med morötter och purjolök](https://cdn-kund.arla.se/recept/kramig-fars-med-morotter-och-purjolok/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Har du inte tid att forma färsen till biffar är färsfräs ett smart alternativ.
Gör så här
-
- Fräs färsen i smör, tillsätt morot och purjolök. Låt fräsa några minuter. Rör ner crème fraiche och låt sjuda ca 10 min.
- Blanda alla kryddor och tillsätt färsblandningen.
- Koka potatisen. Låt den svalna något, blanda sedan med olja och persilja. Servera grytan med persiljepotatis.