Krämig färs med morötter och purjolök

Krämig färs med morötter och purjolök

Gör så här

1.Fräs färsen i smör, tillsätt morot och purjolök. Låt fräsa några minuter. Rör ner crème fraiche och låt sjuda ca 10 min.
2.Blanda alla kryddor och tillsätt färsblandningen.
3.Koka potatisen. Låt den svalna något, blanda sedan med olja och persilja.

Servera grytan med persiljepotatis.
Serveringsportion: ca 350 g.

Källa:Arla Köket Årets Guldkorecept 2011/Skolmat till 100

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen