![Eleverna är helt otroligt glada i den. Allt tar slut varje gång den serveras. Vi har samma smet till biff à la Lindström, men byter då ut tomaterna mot rödbetor.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/kottfarslimpa/3342808635.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Köttfärslimpa
![Köttfärslimpa](https://cdn-kund.arla.se/recept/kottfarslimpa/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Guldko](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/2116495536/24e43235-4bea-4d4b-b582-4fddbd20f188.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Eleverna är helt otroligt glada i den. Allt tar slut varje gång den serveras. Vi har samma smet till biff à la Lindström, men byter då ut tomaterna mot rödbetor.
Gör så här
-
- Låt ströbrödet svälla några minuter i mjölken.
- Blanda ströbrödet med övriga ingredienser till köttfärslimpan.
- Forma färsen till limpor och lägg i smorda bleck.
- Tillaga i ugn, 170° ca 45 min.
- Koka potatisen. Servera köttfärslimpan med potatis och sky.