![Cottage cheese är perfekt i vegorätter och de här ostfyllda biffarna gillar alla.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/keso-biff-med-snabb-lingonchutney/2508446657.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Keso®-biff med snabb lingonchutney
![Keso®-biff med snabb lingonchutney](https://cdn-kund.arla.se/recept/keso-biff-med-snabb-lingonchutney/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Guldko](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/2116495536/24e43235-4bea-4d4b-b582-4fddbd20f188.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Cottage cheese är perfekt i vegorätter och de här ostfyllda biffarna gillar alla.
Gör så här
-
- Blanda cottage cheese, ägg, tomatpuré och mjöl. Smaka av med salt och peppar.
- Forma smeten till biffar, forma ett hål och lägg i osten.
- Panera biffarna i quinoapuffar.
- Stek biffarna i smör.
- Blanda ingredienserna till chutneyn.
- Dela potatisen i klyftor och lägg i bleck. Ringla över olja. Salta och peppra. Tillaga i ugn, 225° ca 30 min. Servera biffarna med klyftpotatis, lingonchutney och turkisk yoghurt.