Kebabgratäng med nachochips

Kebabgratäng med nachochips

Gör så här

1.Koka pastan. Fräs lök, vitlök och paprika i smör. Blanda pasta, kebabkött, lök, paprika, ananas och tacokrydda. Fördela i smorda bleck.

2.Vispa ihop ägg och mjölk till äggstanningen. Blanda med tacosauce och häll i blecken.

3.Strö över riven ost och gratinera i ugn 200° ca 25 min. Servera med nachochips.

Serveringsportion: ca 380 gram

Källa: Arla Köket Vinnarmat 2010

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen