Katalansk lammgryta

Katalansk lammgryta

Gör så här

1.Koka upp buljongen.

2.Bryn köttet i smör, salta och peppra. Lägg köttet i buljongen och koka ca 40 min tills det känns mört.

3.Fräs rivna morötter i smör med tomatpuré, basilika och rosmarin. Rör ner i grytan med krossade tomater, chilisås, kanel, juice, crème fraiche, morötter, paprika, aubergine och lök. Koka ca 15 min.

4.Tillsätt aprikoser och bondbönor. Smaka av med salt.

5.Koka riset.

Servera grytan med ris.


Serveringsportion: ca 450 g
Källa:Arla Köket Mat & Myter 2011/Skolmat till 100

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen