Karamelliserad stilton med hyvlat päron på kavring

Karamelliserad stilton med hyvlat päron på kavring

Gör så här

1. Blanda alla ingredienser till brödet i en deg-blandare. Fyll små, smorda limpformar i silikon. Baka av i ugn på 175° ca 15 min, låt svalna i formarna.

2. Skär osten i skivor. Skiva päronet tunt på mandolin. Dela fem bröd på längden till två skivor. Lägg på en skiva päron, en skiva ost och täck med rörsocker. Bränn av sockret med en brännare.

Källa: Falbyggdens ostbar 2016

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen