Kålrotssoppa

Kålrotssoppa

Gör så här

1.Koka kålrot och lök i buljong med lagerblad och pepparkorn, ca 20 min tills de är riktigt mjuka.

2.Sila av kålrot och lök. Koka upp spadet med grädden.

3.Mixa kålrots- och lökblandningen. Tillsätt crème fraiche och mixa slät. Blanda med spadet och koka ytterligare ca 10 min. Smaka av med salt.
Strö över persilja.


Serverinsportion: ca 3 dl
Källa: Arla Köket Mat & Myter 2011

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen