Kalkon- och äppelpanna med fänkålsyoghurt

Kalkon- och äppelpanna med fänkålsyoghurt

Gör så här

1. Bryn kalkonen i smör. Smaka av med salt och vitpeppar.
2. Fördela potatis, rotfrukter och lök i smorda bleck. Krydda med timjan.
3. Tillaga i ugn, 200° ca 30 min.
4. Blanda ner kalkon och äpple i pytten. Smaka av med salt och peppar.
5. Tillaga i ugn, 200° ca 10-15 min.
6. Blanda ingredienserna till fänkålsyoghurten.
Servera kalkon- och äppelpannan med en klick fänkålsyoghurt.

Serveringsportion ca: Pytt 310 g, yoghurt 60 g
Källa: Arla Köket skola 1:2005/Skolmat till 100

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen