![Modern pytt med spännande topping charmar, såväl små som stora.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/kalkon--och-appelpanna-med-fankalsyoghurt/3901989227.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Kalkon- och äppelpanna med fänkålsyoghurt
![Kalkon- och äppelpanna med fänkålsyoghurt](https://cdn-kund.arla.se/recept/kalkon--och-appelpanna-med-fankalsyoghurt/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Modern pytt med spännande topping charmar, såväl små som stora.
Gör så här
-
- Bryn kalkonen i smör. Smaka av med salt och vitpeppar.
- Fördela potatis, rotfrukter och lök i smorda bleck. Krydda med timjan.
- Tillaga i ugn, 200° ca 30 min.
- Blanda ner kalkon och äpple i pytten. Smaka av med salt och peppar.
- Tillaga i ugn, 200° ca 10-15 min.
- Blanda ingredienserna till fänkålsyoghurten. Servera kalkon- och äppelpannan med en klick fänkålsyoghurt.