Italiensk burgare med högrev, rökt pancetta, mozzarella, pestofärskost samt syrad rödlök

Gör så här

    • Mixa basilika, ost, pinjenötter, vitlök och olivolja till en pesto. Blanda peston med färskosten och smaka av med salt, svartpeppar och citronsaft. 2. Koka upp balsamvinäger, socker och vatten. Låt svalna lite. Lägg rödlöken i den ljumma lagen. Låt dra minst 2 tim.
    • Koka upp balsamvinäger, socker och vatten. Låt svalna lite. Lägg rödlöken i den ljumma lagen. Låt dra minst 2 tim.
    • Forma högrevsfärsen till burgare. Salta, peppra och grilla burgarna till fin färg. Lägg på mozzarella och pancetta. Lägg på grillocket och låt burgarna bli klara, innertemperaturen ska vara 60°. Eller låt dem gå klart i ugn på 150° till 60° innertemperatur.
    • Grilla bröden på båda sidor. Lägg pestofärskost och sallad på bottenbröden, toppa med burgare, syrad rödlök och brödlocken.
    • Servera med friterad sötpotatisfries och ev extra pestofärskost som dipp.