Indisk tomatgryta med blomkål

Indisk tomatgryta med blomkål

Gör så här

1. Fräs lök, vitlök och ingefära i smör i en kastrull. Häll på tomatpuré och tomatkross. Låt koka en stund.
2. Mixa tomatröran och häll tillbaka i kastrullen.
3. Lägg i potatis och låt koka klart i kastrullen.
4. Tillsätt blomkålsbuketter de sista minuterna. Låt koka med utan att de tappar spänsten. Salta och peppra.
5. Blanda limesaft och skal med chili. Rör ner kokosen och smaka av med salt.
6. Koka ris enligt anvisning och servera till.

Serveringsport ca: Gryta 340 g, ris 70 g, yoghurt 40 g
Källa: Arla Köket Skola 1:2004

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen