Indisk kikärtsgryta

Indisk kikärtsgryta

Gör så här

1.Fräs lök, vitlök, paprika, ingefära och kummin i smör.
2.Rör ner kikärtor, buljong, krossade tomater, koriander, sambal oelek och citronsaft. Koka upp och låt koka ca 2 min. Smaka av med salt. 
Servera med en klick matyoghurt.

Serveringsportion ca 480 g (430 g gryta, 50 g matyoghurt)

Källa: Lunchrest Q1 2010/Skolmat till 100

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen