Inget gör upp mot nylagad frasig fisk med en god kall sås. Fisken tillagas i bleck vilket gör det enkelt att laga mat till många.  Den färgglada såsen ger även pluspoäng hos de mindre barnen! 
Specialkost: Går att göra laktosfri genom att använda laktosfria produkter.

Husets stekta fisk med rosa filsås

Husets stekta fisk med rosa filsås

Inget gör upp mot nylagad frasig fisk med en god kall sås. Fisken tillagas i bleck vilket gör det enkelt att laga mat till många. Den färgglada såsen ger även pluspoäng hos de mindre barnen! Specialkost: Går att göra laktosfri genom att använda laktosfria produkter.

Gör så här

    • Lägg fisken i smorda bleck.
    • Blanda ingredienserna till kryddblandningen.
    • Mixa cornflakes till finhackad konsistens, det ska inte bli ett pulver. Smaka av med kryddblandningen till lagom sälta.
    • Strö rikligt med panad över fisken. Ringla över olja.
    • Stek i ugn, 200° tills fisken är gyllenbrun.
    • Koka potatisen. Pressa potatis och rör i varm mjölk och smör. Smaka av med salt och peppar.
    • Blanda ingredienser till såsen. Servera fisken med potatismos och sås.