Husets stekta fisk med rosa filsås

Husets stekta fisk med rosa filsås

Gör så här

1. Lägg fisken i smorda bleck.
2. Blanda ingredienserna till kryddblandningen.
3. Mixa cornflakes till finhackad konsistens, det ska inte bli ett pulver. Smaka av med kryddblandningen till lagom sälta.
4. Strö rikligt med panad över fisken. Ringla över olja.
5. Stek i ugn, 200° tills fisken blivit gyllenbrun.
6. Koka potatisen. Pressa potatis och rör i varm mjölk och smör. Smaka av med salt och peppar.
7. Blanda ingredienser till såsen.
Servera fisken med potatismos och sås.

Serveringsportion: ca 400 g
Källa: Arla Köket Guld Ko 2011/Skolmat till 100

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen