![Inget gör upp mot nylagad frasig fisk med en god kall sås. Fisken tillagas i bleck vilket gör det enkelt att laga mat till många. Den färgglada såsen ger även pluspoäng hos de mindre barnen!
Specialkost: Går att göra laktosfri genom att använda laktosfria produkter.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/husets-stekta-fisk-med-rosa-filsas/3754615864.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.51,0.51&format=webp&quality=80)
Husets stekta fisk med rosa filsås
![Husets stekta fisk med rosa filsås](https://cdn-kund.arla.se/recept/husets-stekta-fisk-med-rosa-filsas/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Pro](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/94410491/90ba3c84-5c91-4ca4-bb39-9951826e4508.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Inget gör upp mot nylagad frasig fisk med en god kall sås. Fisken tillagas i bleck vilket gör det enkelt att laga mat till många. Den färgglada såsen ger även pluspoäng hos de mindre barnen! Specialkost: Går att göra laktosfri genom att använda laktosfria produkter.
Gör så här
-
- Lägg fisken i smorda bleck.
- Blanda ingredienserna till kryddblandningen.
- Mixa cornflakes till finhackad konsistens, det ska inte bli ett pulver. Smaka av med kryddblandningen till lagom sälta.
- Strö rikligt med panad över fisken. Ringla över olja.
- Stek i ugn, 200° tills fisken är gyllenbrun.
- Koka potatisen. Pressa potatis och rör i varm mjölk och smör. Smaka av med salt och peppar.
- Blanda ingredienser till såsen. Servera fisken med potatismos och sås.