En enkel, varm maträtt som är lätt att förbereda vid stora beställningar. När gästen kommer hälls den rykande varma buljongen över svamp, nudlarna och paneer. Det ger en snabb service och en varm, hälsosam lunchrätt.

Hot pot med paneer och sötpotatisnudlar

Hot pot med paneer och sötpotatisnudlar
Recept av Hanna Normark

En enkel, varm maträtt som är lätt att förbereda vid stora beställningar. När gästen kommer hälls den rykande varma buljongen över svamp, nudlarna och paneer. Det ger en snabb service och en varm, hälsosam lunchrätt.

Gör så här

  • Sötpotatisnudlar:

    • Tillaga sötpotatisnudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Blanda soja och sesamolja och blanda med de nykokta nudlarna, låt svalna.
  • Svampbuljong:

    • Koka upp svampbuljongen och tillsätt misopastan. Smaka av med extra salt. Buljongen ska vara smakrik.
  • Ost:

    • Skär osten i tärningar. Den kan läggas i buljongen som den är vid servering, eller stek osten till fin färg i olja.
  • Montering hot pot:

    • Lägg upp nudlar, champinjoner, böngroddar, salladslök, chili och ost i djupa tallrikar. Toppa med gari, sesamfrön och örter. Häll på het svampbuljong vid servering.