Honungsbakade rödlökar med bacon- och ostfyllning

Honungsbakade rödlökar med bacon- och ostfyllning

Gör så här

1. Baka lökarna hela med skal i ugn 150° tills de är mjuka, låt svalna.
2. Tryck ut det mittersta på lökarna så att en hinna är kvar. Finhacka inkråmet.
3. Fräs bacon i smör tills det får färg. Tillsätt lökinkråmet och äpple, fräs ett tag och smaka av med salt och peppar. Vänd ner panko och ost. Fyll lökarna med blandningen, ringla honung över och gratinera i 250° tills osten smält och fått fin färg.

Källa: Arla Köket Jul 2013/Arla Köket Traditioner och nytänk 2014/Arla Köket En sagolik jul 2015

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen