Het kycklinggryta med smak av chili

Het kycklinggryta med smak av chili

Gör så här

1. Bryn kycklingkött, lök och champinjoner i smör och lägg över i en kokgryta.
2. Tillsätt buljong, tomatpuré, chilisås, sambal oelek. Låt koka ca 15 min.
3. Red av med vetemjöl utrört i grädde. Låt koka ca 5 min. Smaka av med garam masala, salt och peppar.
4. Servera med ris och sallad.

Serveringsportion ca: Kycklinggryta 160 g, ris 200 g, sallad 75 g
Källa: Lunchguiden nr2

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen