Havets wallenbergare med blomkålskräm, gröna ärtor och brynt smör

Havets wallenbergare med blomkålskräm, gröna ärtor och brynt smör

Gör så här

1. Mixa fisken med salt, äggulor och sweet chilisås till en slät smet.
Forma till platta biffar. Vänd dem i panko och stek biffarna i lite smör.
Baka klart i ugn, 150° till en innertemperatur på 70°.
2. Ånga blomkålen mjuk. Pressa ut så mycket vatten som möjligt och mixa med brynt smör och matyoghurt till en slät kräm. Smaka av med salt.
3. Fräs ärtorna i lite av det brynta smöret tills de blivit varma. Blanda
i sugarsnaps, salladslök och ansjovis samt ärtskotten på slutet. Servera
gärna med extra brynt smör.

Källa: Årets Kock 2013

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen