![Galet god hamburgare med krämig cheddarost, picklad fänkål, lakrits och aioli.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/hamburgare-med-picklad-fankal/2185506144.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.62,0.61&format=webp&quality=80)
Hamburgare med picklad fänkål
![Hamburgare med picklad fänkål](https://cdn-kund.arla.se/recept/hamburgare-med-picklad-fankal/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Årets Kock](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/933244067/98b06435-3ead-4e1a-aea0-0b820f32b9c7.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Galet god hamburgare med krämig cheddarost, picklad fänkål, lakrits och aioli.
Gör så här
-
Picklad fänkål:
- Strimla fänkålen tunt.
- Koka ihop ättika, socker och vatten, häll den varma lagen över de strimlade fänkålen och låt svalna.
-
Aioli:
- Mixa ihop ägg, vitlök och dijonsenap.
- Droppa ner oljan i en tunn stråle under fortsatt mixande.
- Tillsätt salt och ättika.
-
Montering:
- Stek hamburgarna i smör, salta och peppra. Lägg på två ostskivor på varje hamburgare, gratinera i hög värme.
- Grilla bröden.
- Lägg ihop hamburgarna med aioli, picklad fänkål, dragonblad, sallad och pudra över lakritspulver.