![En storfavorit som är helt fantastisk, tycker barnen. Vi satsar på riktigt bra kött som vi styckar själva. Vitkål och rotfrukter är perfekt i mustiga grytor för att dryga ut proteinet.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/gulasch-med-vitkal-och-graddfilsklick/3134796201.gif?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Gulasch med vitkål och gräddfilsklick
![Gulasch med vitkål och gräddfilsklick](https://cdn-kund.arla.se/recept/gulasch-med-vitkal-och-graddfilsklick/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Guldko](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/2116495536/24e43235-4bea-4d4b-b582-4fddbd20f188.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
En storfavorit som är helt fantastisk, tycker barnen. Vi satsar på riktigt bra kött som vi styckar själva. Vitkål och rotfrukter är perfekt i mustiga grytor för att dryga ut proteinet.
Gör så här
-
- Bryn kött och lök i smör.
- Tillsätt vatten, tomatpuré, krossade tomater, hälften av vitlöken, paprikapulver, fond, kummin och vitkål.
- Koka tills köttet känns mört.
- Lägg i paprika, citronskal och resten av vitlöken. Smaka av med salt.
- Koka potatisen. Servera gulaschen med en klick gräddfil och kokt potatis.