Gulasch med Kelda tomatsoppa

Gulasch med Kelda tomatsoppa

Gör så här

1. Värm soppan enligt anvisning på förpackningen.
2. Lägg i potatis och koka enligt anvisning på potatisförpackningen. Tillsätt nötköttet och ajvar. Koka upp.
3. Krydda med kummin, mejram, timjan och paprika.
4. Toppa med surkål, gräddfil, krutonger och bladpersilja.

Serveringsportion ca: 400 g
Källa: Kelda Tomatsoppa 2009

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen