Grönsakspaté med pepparrotssås

Grönsakspaté med pepparrotssås

Gör så här

1.Koka morötter och blomkål och mixa var och en för sig. Mixa spenaten.
2.Blanda de tre puréerna med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar.
3.Varva puréerna i avlånga, smorda brödformar, med bakplåtspapper i botten.
4.Grädda i ugn, 200° i vattenbad eller 175° med kombivärme, ca 1 timme tills patén är fast. Låt den kallna i formen.
5.Blanda ingredienserna till såsen och smaka av med salt.
Servera såsen till patén.

Serveringsportion: 115 g paté, 0,5 dl sås

Källa:Arla Köket Årets Guldkorecept 2011

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen