Grilled Reuben sandwich ska maxas med fyllning. Rimmad oxbringa, picklad kål, senapskräm och mycket ost. Picklade senapsfrön och extra dijonsenap ger det där extra. Erbjud gärna en vegetarisk variant till era gäster där köttet tas bort och kålen ökas på. Grilla mackan i Merrychef tills brödet är härligt frasigt. Att servera saltgurka till en Reuben är obligatoriskt!

Grilled Reuben sandwich

Grilled Reuben sandwich ska maxas med fyllning. Rimmad oxbringa, picklad kål, senapskräm och mycket ost. Picklade senapsfrön och extra dijonsenap ger det där extra. Erbjud gärna en vegetarisk variant till era gäster där köttet tas bort och kålen ökas på. Grilla mackan i Merrychef tills brödet är härligt frasigt. Att servera saltgurka till en Reuben är obligatoriskt!

Gör så här

    • Koka upp senapsfröna 5 ggr, byt vatten varje gång för att få bort beskan. Koka upp vatten, socker och ättika. Lägg senapsfröna i lagen och låt dra över natten.
    • Blanda ihop ingredienserna till senapskrämen, smaka av med salt och peppar.
    • Strimla vitkålen fint och blanda med vinäger och salt. Vakuumpacka och låt vila i kyl minst 1 tim.
    • Bred ett tunt lager dijonsenap på 1/3 av brödskivorna. Bred senapskräm på resterande brödskivor.
    • Lägg picklad kål, bringa och picklade senapsfrön på brödskivorna med senapskräm. Lägg två skivor på varandra och avsluta med resterande brödskivor, med dijonsenapen nedåt, som lock.
    • Grilla mackorna tills brödet är frasigt och osten har smält. Servera med saltgurka.