Grevéost med apelsin och fikon

Grevéost med apelsin och fikon

Gör så här

1.Skär osten 1,5 cm stora kuber.
2.Skala av det yttersta orangefärgade skalet på apelsinerna. Mixa skalet med saften från 1/4 av apelsinerna och äggulorna. Späd med rapsoljan lite i taget under mixning.
3.Skär fikonen i 1 cm stora bitar. Vänd ner fikon och ost i apelsinkrämen och lägg i burk.

Källa: Cheeselab 2014

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen