Gratinerad fisk på spenatbädd

Gratinerad fisk på spenatbädd

Gör så här

1. Smöra bleck och fördela spenaten däri. Lägg på fisken, salta och peppra.
2. Slå på sås och toppa med tomatskivor. Strö över ost och ev någon örtkrydda.
3. Tillaga fisken i ugn, 175° ca 15 min.
4. Koka pasta al dente i saltat vatten. Häll av vattnet och tillsätt lite smör vid varmhållning.
5. Servera fisken med pastan.

Serveringsportion ca: Fisk 290 g, pasta 210 g
Källa: Arla Köket Skola-Förskola 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen