Gratinerad banan- och ananasfisk

Gratinerad banan- och ananasfisk

Gör så här

1. Blanda crème fraiche och grädde. Tillsätt senap och curry. Salta och peppra. Vispa ner majsstärkelse.
2. Lägg fisken i smorda bleck. Lägg på banan och ananas, häll såsen över. Gratinera i ugn, 200° i ca 20 min.
3. Koka riset.
Servera fisken med ris.

Serveringsportion: ca 450 g
Källa: Arla Köket Fisk/Skolmat till 100

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen