![Fattiga riddare kallas för french toast i USA. En älskad klassiker med smak av kardemumma istället för kanel. Dagsgammalt briochebröd suger åt sig äggsmeten bättre. Smörstek frasiga och servera direkt.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/french-toast-med-korsbar-och-rostad-mandel/3891793702.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
French toast med körsbär och rostad mandel
![French toast med körsbär och rostad mandel](https://cdn-kund.arla.se/recept/french-toast-med-korsbar-och-rostad-mandel/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Årets Konditor](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/922834709/a10681ac-8fc7-49c1-9b3a-e7eaff7340f6.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Fattiga riddare kallas för french toast i USA. En älskad klassiker med smak av kardemumma istället för kanel. Dagsgammalt briochebröd suger åt sig äggsmeten bättre. Smörstek frasiga och servera direkt.
Gör så här
-
- Blanda ägg, mjölk, kardemumma och socker och vispa lätt.
- Doppa brödskivorna i äggstann- ingen och sedan i panko. Stek i rejält med smör tills bröden fått en fin gyllenbrun färg.
- Koka upp körsbär med socker. Ställ åt sidan och smaka av med citronsaft.
- Servera toasten varm med körsbär och rostad mandel.