Frasig senapsströmming med betor, kapris, brynt smör och pepparrot

Frasig senapsströmming med betor, kapris, brynt smör och pepparrot

Gör så här

1. Blanda samtliga ingredienser till marinaden och smaka av med salt.
Blanda strömmingen med marinaden och låt stå ca 24 tim i kyl.
2. Vänd strömmingen i mjöl och stek till fin färg i smör.
3. Koka betorna mjuka. Skala och skär ner i fina klyftor. Koka potatisen i saltat vatten.
4. Värm betor, potatis och kapris i det brynta smöret (de röda betorna för sig). Toppa rätten med pepparrot, dill och körvel, servera med citronklyftor.

Källa: Årets Kock 2013

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen