Fransk örtströmming

Fransk örtströmming

Gör så här

1.Dra av skinnet på strömmingsfiléerna.

2.Blanda vatten, ättika och salt till en lag. Lägg i strömmingen i lagen och låt den stå i minst 12 timmar. Ta upp filéerna och låt rinna av väl.

3.Skölj örterna och hacka hälften av dem grovt.

4.Blanda crème fraiche med majonnäs och hälften av de hackade örterna.
Smaka av med salt och peppar.

5.Vänd ner strömmingsfiléerna i blandningen och toppa med färska örter.

Serveringsportion: ca 120 gram.
Källa:Arla Köket Jul 2010

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen