![En klassisk fläskkotlett med knorr. När köttet bräseras i grädde och kryddor får det mycket smak, blir mört och passar även våra minsta. En smidig rätt som sköter sig själv i ugnen.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/flaskmedaljonger-med-senap-och-dragon/201166468.jpg?width=1230&height=670&rxy=0.72,0.59&format=webp&quality=80)
Fläskmedaljonger med senap och dragon
![Fläskmedaljonger med senap och dragon](https://cdn-kund.arla.se/recept/flaskmedaljonger-med-senap-och-dragon/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Guldko](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/2116495536/24e43235-4bea-4d4b-b582-4fddbd20f188.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
En klassisk fläskkotlett med knorr. När köttet bräseras i grädde och kryddor får det mycket smak, blir mört och passar även våra minsta. En smidig rätt som sköter sig själv i ugnen.
Gör så här
-
- Vänd köttet i mjöl och bryn i smör tills det fått fin färg. Salta och peppra.
- Stek svamp med lök och vitlök. Salta och peppra.
- Lägg köttet i bleck, fördela svamp och lök över köttet.
- Blanda grädde, senap och dragon.
- Häll gräddblandningen över köttet. Tillaga i ugn, 160° ca 40 min.
- Koka riset. Servera köttet med ris.