Fläskmedaljong med dragonsenapssås

Fläskmedaljong med dragonsenapssås

Gör så här

1. Skiva fläskytterfilén och stek i smör eller helstek den i ugn, 150° till en kärntemperatur av 70°
2. Varva potatis, lök och vitlök i smorda bleck. Tillsätt salt och peppar och timjan. Slå på grädde och mjölk.
3. Toppa med tomat och zucchini samt lite extra salt. Grädda i ugn, 175° ca 40 minuter.
4. Koka upp buljong och vispa ner crème fraiche, senap och lite dragon. Smaka av med salt och peppar.

Serveringsportion ca: 460 g
Källa: Arla Köket Senior 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen