![En smakexplosion av sött, salt och syrligt. En grym soppa som påminner om ett långkok. Garanterat en soppa utöver de vanliga.](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/flaskkarre-i-syrlig-lokbuljong-med-persiljeyoghurtcreme/446831157.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Fläskkarré i syrlig lökbuljong med persiljeyoghurtcrème
![Fläskkarré i syrlig lökbuljong med persiljeyoghurtcrème](https://cdn-kund.arla.se/recept/flaskkarre-i-syrlig-lokbuljong-med-persiljeyoghurtcreme/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Årets Kock](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/933244067/98b06435-3ead-4e1a-aea0-0b820f32b9c7.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
En smakexplosion av sött, salt och syrligt. En grym soppa som påminner om ett långkok. Garanterat en soppa utöver de vanliga.
Gör så här
-
- Fräs lök och vitlök i smör. Tillsätt köttet och fräs ytterligare några minuter.
- Tillsätt öl och buljong. Koka på svag värme tills köttet är mört. Smaka av med salt och peppar.
- Koka morötterna i ånga i ugnen tills de är mjuka. Blanda citron, purjolök, olja och senap och blanda med morötterna.
- Mixa kikärter, yoghurt, persilja och vitlök. Smaka av med citron, salt och peppar.
- Servera soppan med citronmorötterna och persiljeyoghurtcrèmen.