Fisksoppa toppad med aioli

Fisksoppa toppad med aioli

Gör så här

1. Fräs löken i olja och curry, tillsätt potatis, rotsaker, krossade tomater och vatten.
2. Låt koka till grönsakerna är mjuka. Tillsätt grädde och rsalt, peppar och gurkmeja.
3. Tillsätt fisken, låt sjuda till fisken känns klar. Strö över dill.
4. Blanda ingredienserna till aiolin.
Servera soppan med en klick aioli.

Recept: Ulla Rydhage, Tillingeskolan, Timmernabben
Källa: Kock i skolan 2011

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen