Fisksoppa med galangarot

Fisksoppa med galangarot

Gör så här

1. Mixa galangarot och citrongräs.
2. Koka upp vattnet.
3. Lägg citrongräsmixen, vitkål och limeskal i vattnet, låt sjuda i ca 10 min.
4. Lägg i fisken, linser, purjolök och paprika. Smaka av med samba oelek och limesaft. Häll i grädde och låt soppan sjuda tills fisken känns klar. Smaka av med salt.
5. Garnera med dill.

Källa: Arla Köket Kock i skolan 2012.
Helena Andersson, Restaurang Kristina Vallaskolan, Sala

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen