Fisk ska lagas från grunden. Krydda upp den - då äter barnen! Idag är de mer vana vid heta kryddor hemifrån. Fisk och soppa är deras favoriter.

Fiskgryta med vitlökscrème

Fiskgryta med vitlökscrème

Fisk ska lagas från grunden. Krydda upp den - då äter barnen! Idag är de mer vana vid heta kryddor hemifrån. Fisk och soppa är deras favoriter.

Gör så här

    • Fräs potatis, rotfrukter, vitlök, lök, purjolök och chili i olja och tomatpuré.
    • Slå på krossade tomater och vatten, smaka av med sambal oelek.
    • Låt sjuda tills grönsakerna mjuknat, ca 20 min. Smaka av med salt, citronpeppar och socker.
    • Lägg i fisken, låt sjuda tills fisken är klar. Strö över dillen.
    • Blanda crème fraiche och vitlök. Servera fiskgrytan med en klick sås.