Fiskgryta med saffran och blåmusslor

Fiskgryta med saffran och blåmusslor

Gör så här

1. Ånga musslorna.
2. Hetta upp en kastrull med smör. Fräs lök, vitlök, potatis, fänkål, morot och saffran.
3. Tillsätt tomatkross, buljong, vin, grädde och tomatpuré. Låt koka ca 5 min. Smaka av med salt, peppar och cayennepeppar. Späd eventuellt med mer fiskbuljong eller spad från musselkoket.
4. Lägg fisken i grytan och låt sjuda ca 3 min. Tillsätt de kokta
musslorna sist.
5. Garnera med dragon. Servera med bröd och matyoghurt smaksatt med citron.

Serveringsportion ca: 350 g
Källa: Grädde 20L Q4 2009

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen