![](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/fiskgryta-med-fankal-och-rotfrukter/4219812194.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Fiskgryta med fänkål och rotfrukter
![Fiskgryta med fänkål och rotfrukter](https://cdn-kund.arla.se/recept/fiskgryta-med-fankal-och-rotfrukter/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
Gör så här
-
- Salta fiskkuberna och ånga i bleck 3–4 min. Lägg åt sidan.
- Fräs morot, 2/3 av löken, vitlök och potatis i smör. Tillsätt tomatkross och koka tills rotfrukterna är mjuka.
- Mixa och häll tillbaka i kastrullen.
- Tillsätt fänkål och resterande lök.
- Koka upp och smaka av med grädde, äppelcidervinäger, salt och peppar.
- Slå såsen över fisken, servera gärna med kokt ris.
-
Serveringsportion ca: Fiskgryta 400 g Källa: Arla Köket skola 1:2004