Fiskgryta med doft av lime

Fiskgryta med doft av lime

Gör så här

1. Stek lök och chili i smör.
2. Tillsätt vatten, fond samt skal och saft av lime, låt sjuda upp. Vispa i matyoghurt, red av med majsstärkelse i lite vatten. Smaka av med salt och peppar.
3. Lägg ned fisk och tomater i grytan, värm tills fisken känns klar.
4. Koka potatisen.
Servera fiskgrytan med potatis.

Källa: Arla Köket Kock i skolan 2012.
Oskar Larsson, Lindengymnasiet, Katreineholm

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen