![Smart att blanda ostcrèmen direkt i den färdigkryddade fänkålsbuljongen. På med fisken, in i ugn. Klart!](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/foodservice-se/fiskgratang-med-fankal-och-spenat/693306457.jpg?width=1230&height=670&rmode=crop&format=webp&quality=80)
Fiskgratäng med fänkål och spenat
![Fiskgratäng med fänkål och spenat](https://cdn-kund.arla.se/recept/fiskgratang-med-fankal-och-spenat/qrcode.png?utm_source=qr&utm_medium=recipe-print)
![Arla Guldko](https://cdn-kund.arla.se/remote/cdn-rdb.arla.com/Files/foodservice-se/2116495536/24e43235-4bea-4d4b-b582-4fddbd20f188.png?width=50&height=50&format=webp&quality=80&rmode=crop)
Smart att blanda ostcrèmen direkt i den färdigkryddade fänkålsbuljongen. På med fisken, in i ugn. Klart!
Gör så här
-
- Koka fänkålen i buljong, vinäger och kryddor tills den är al dente, ca 5 minuter. Sila av buljongen och spara den. Blanda fänkålen med spenaten på bleck. Krydda.
- Salta fisken och lägg den på grönsakerna.
- Blanda ostcrème, buljongen och maizena, lägg på fisken.
- Grädda i ugn, 200° ca 25 min. Koka bulgur. Garnera gratängen med tomathalvor och färska örter. Servera fisken med bulgur.